Imprimare Email
Proiecte de Hotărâri CL - 2017

 

 

 

Ședința de lucru extraordinară a Consiliului Local din data de 15.09.2017 - ora 11

 

 

 

 

 

1. Proiect de hotărâre privind completarea art.15, alin.(3), lit.b) din Regulamentul de Organizare si Functionare al Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat, aprobat prin HCL nr.88/29.04.2014, cu modificarile si completarile ulterioare, prin introducerea sintagmei "fotbal non amator".

- inițiator - Cîrjan Sorin Valentin - Primar

- prezintă - cons. jr. Corbu Alina Giorgiana




2. Proiect de hotărâre privind preluarea de catre Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat a echipei de fotbal masculin care activeaza in Liga a III-a (seniori) a Federatiei Romane de Fotbal (preluarea drepturilor federative sportive de participare), de la Asociatia Olimpia Râmnicu Sărat 2010 Club Sportiv, si a personalului auxiliar care deserveste aceasta echipa, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

- inițiator - Cîrjan Sorin Valentin - Primar

- prezintă - cons. jr. Corbu Alina Giorgiana




3. Proiect de hotărâre privind aprobarea achizitionarii de catre S.C Transport Urban de Calatori S.A Râmnicu Sărat a 3 mijloace de transport persoane noi, prin leasing financiar, cu avans de 25%, pe o perioada de 5 ani, avand ca sursa de finantare a avansului majorarea capitalului social al S.C Transport Urban de Calatori S.A Râmnicu Sărat prin aportul in numerar al Municipiului Râmnicu Sărat.

- inițiator - Cîrjan Sorin Valentin - Primar

- prezintă - ec. Forțu Macovei - director economic si ec. Tăbleț Anișoara - Șef serviciu Buget - Contabilitate




Ultima actualizare în Luni, 11 Septembrie 2017 15:04