Harta Râmnicu Sărat

 

 © Schubert & Franzke

CONECT

CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență: http://conect.gov.ro

 

CONECT – platformă gestionată de Secretariatul General al Guvernului este instrumentul prin care ne propunem să încurajăm dezvoltarea organizațiilor neguvernamentale, participarea publică și voluntariatul.

 Prin această platformă, vom promova activitatea ONG-urilor înscrise și dorim să îmbunătățim instrumentele de voluntariat, astfel încât aportul organizațiilor la dezvoltarea economică și socială a României să fie recunoscut și apreciat.

Ultimele articole publicate

 

 

Imprimare Email
Pagina Start Stiri

 

 

 

Lista operatorilor economici colectori autorizaţi care preiau prin achiziţie deşeuri de ambalaje de la populaţie de la locul de generare a acestora


 

 

   În conformitate cu Ordinul nr. 1271 din 29 noiembrie 2018 privind procedura şi criteriile de înregistrare a operatorilor economici colectori autorizaţi care preiau prin achiziţie deşeuri de ambalaje de la populaţie de la locul de generare a acestora, Unitatea administrativ-teritorială a municipiilor care a realizat înregistrarea are obligaţia să posteze pe site-ul propriu lista operatorilor economici colectori autorizaţi care preiau prin achiziţie deşeuri de ambalaje de la populaţie de la locul de generare a acestora.


  Urmare a înregistrării operatorilor economici prevăzuţi la art. 20 alin. (9) din Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, cu modificările şi completările ulterioare, la nivelul unităţii administrativ teritoriale a Municipiului Râmnicu Sărat, vă aducem la cunoștință lista acestora după cum urmează:1. S.C. HADRIAN IMPEX SRL, CUI R015302023, cu sediul in Râmnicu Sărat, strada Toamnei, bl. 30, et. 2, ap. 6, jud. Buzău;2. S.C. ATLAS SMART COLLECT SRL, CUI 39513575, cu sediul în Râmnicu Sărat, strada Cpt. Roşca Nicolae, nr. 1, jud. Buzău;3. S.C. DC ŞI DS SRL, CUI R014905069, cu sediul în Buzău, strada Păcii, nr. 23, jud. Buzău;4. S.C. MSD COM SRL, CUI R06303763, cu sediul în Buzău, strada Transilvaniei, nr. 425 Bis, jud. Buzău.

 

 

 

 

Telefonul Cetăţeanului

 Pentru sesizări şi reclamaţii puteţi folosi:

 Telefonul Cetăţeanului

0238 566 900

 Program de preluare apeluri:

8 - 16 Luni - Joi

8 - 14 Vineri 

Plan inundatii

Plan de apărare

 împotriva inundaţiilor gheţurilor şi poluărilor accidentale al C.L.S.U. Rm. Sărat

- Vezi Plan -

 

Proiect SIPOCA 35 Guvernare Transparentă